Ioga per als avis

ioga avis

L'edat no és un obstacle per a la pràctica del Ioga, en la mida en la qual els exercicis de Ioga, s'adapten a les necessitats de cada persona. D'aquesta manera, hagis o no practicat Ioga anteriorment, els beneficis del ioga a la tercera edat són tants i tan importants, que és convenient considerar en aquesta etapa de la teva vida, la possibilitat d'incorporar aquestes activitats, per afavorir el teu cos i la teva ment.

En primer lloc, els exercicis de respiració del ioga ajuden a oxigenar els teixits, mantenint la vitalitat general. També, determinades postures poden contribuir a estimular el trànsit intestinal i combatre el estrenyiment, que acostumen a patir algunes persones, amb el pas dels anys.

D'altra banda, l'estimulació de la irrigació sanguínia cerebral evita l'esclerosi de les artèries i ajuda a mantenir la ment lúcida. A més a més, les postures augmenten la flexibilitat de la columna vertebral t'alliberaran de dolors de cintura i esquena. De més està dir, que la relaxació i el ioga és un recurs molt valuós per desfer-se de tensions, evitant els efectes que aquestes poden causar en l'organisme, com ara sobrecàrrega cardíaca i hirpentensio artèria.

Més informació