El Raconet de les Emocions

La intel.ligència emocional, l'autèntica clau per ser feliç

LNT

La técnica LNT treballa desde la idea que les malalties físiques no comencen per si soles, sinó que primer es manifesten com a alteracions en el nostre cos energètic causades per traumes físics, traumes emocionals, mala alimentació, patrons heretats, memòries kármiques, etc…que després apareixen en canvis bioquímics per a acabar canviant les cèl·lules i amb això arribant a la malaltia del nostre cos físic.


Aquest procés pot durar anys. És per això que qualsevol malaltia pot tenir el seu origen en una altració en el cos energètic-espiritual. ( dolors inexplicables, estats d'ànim baixos sense motius o fins i tot malalties cròniques d'origen desconegut).


És per això que com més aviat millor ens fem conscients que som també un cos energètic, abans arribarem a equilibrar les dues parts per a poder gaudir d'una bona salut física i energètica.


BENEFICIS MÉS DESTACATS

L'equilibri del teu cos energètic amb la tècnica LNT®️ t'aporta nombrosos beneficis tant a nivell físic com emocional i es poden superar nombroses malalties com ara: migranyes, dolors corporals, contractures, dolors articulars, estrès, ansietat, insomni, infertilitat, al·lèrgies…


A més el fet si es fes conscient que ets un cos energètic desbloqueja situacions personals negatives com ara: Fòbies, addiccions, falta d'abundància, indecisions, patrons heretats, inseguretats… 


Demana la teva hora!!