El Raconet de les Emocions

La intel.ligència emocional, l'autèntica clau per ser feliç

Tots els primers Dimarts de cada mes practicarem Mindfulness

Aprèn a estar en el moment present

Amb el Mindfulness aprenem a parar esment de manera conscient a l'experiència del moment present amb interès, curiositat i acceptació.

Viure en el present amb Mindfulness:

No podríem viure sense la capacitat d'estar en el present: és la que ens permet recordar a on estem anant mentre caminem, encara quan durant el trajecte ens hàgim perdut en milers de pensaments. 

Sense Mindfulness seria impossible poder observar i reconèixer la mateixa experiència i viure en aquest món. No obstant això, i encara que creiem tenir control conscient de la nostra atenció, la qual cosa normalment succeeix és que estem constantment atenent pensaments sobre el passat o del futur o bé, reconeixent només una petita porció del que està succeint en el present: si el que estic experimentant m'agrada, vull que continuï o si el que estic experimentant em desagrada, vull que desaparegui.

Mindfulness permet reconèixer el que està succeint mentre està succeint, acceptant activament el fluir de l'experiència tal qual s'està donant. Així és que, encara que experimentem una cosa desagradable (per cert una cosa inevitable en la mesura en què estiguem vius), podrem estalviar-nos el sofriment afegit d'haver d'aconseguir que allò desagradable desaparegui. Quedar-se només amb el que experimentem sense agregar res més és el que la pràctica de mindfulness permet.

T'esperem tots els primers Dimarts de cada mes.


Imparteix: Núria Hinojosa


El Raconet dels emocions

Es necessita reservar plaça

Tel.: 616719801 / 931374912

[email protected]

Aportació conscient voluntària