El Raconet de les Emocions

La intel.ligència emocional, l'autèntica clau per ser feliç

Hola, m'agradaria que em coneguessis.

El meu nom és Núria Hinojosa, visc en Sant Fruitos de Bages. Sóc dona, mare i una persona enamorada de la vida.

L'any 2013 vaig iniciar aquest camí tan únic com és el de la maternitat. Que intens aquest camí, veritat? Agraïda a la vida per formar la meva família. Durant el meu camí, la vida m'ha ensenyat l'important que és cuidar, mimar i respectar les emocions de les persones, i això comença al moment de la nostra vida intrauterina, comença en les actituds i sentiments de la mare influint en el desenvolupament emocional del bebè i per tant en la seva personalitat continuant al moment del part i la importància d'una criança respectuosa.

Això m'ha portat a aquest món, on crec fermament que una criança amb amor i respecte arribaria a canviar el món. Que meravellós seria un món diferent, eehh!! Per aquest motiu he volgut posar el meu granet de sorra, i crear aquest raconet per a les emocions, un espai on oferir acompanyament a les famílies que desitgen créixer junts des de l'amor i el respecte als nostres fills, posant-nos en el seu lloc i veure les coses des del seu punt de vista, el respecte en el ser que hi ha en tots els nens i al seu procés d'aprenentatge.

Em vaig formar com Reikista fins al tercer grau a l'escola de Barcelona, Reiki energia vital. Assessora de porteig a l'escola Kangurearte, Doula en la formació "Quiero ser Doula" de Barcelona, Reflexologa i monitora de Reflexologia infantil, formada en l'associació Espanyola de Reflexologia Infantil. Formació en Ioga per a nens i famílies en l'escola IOGA I NENS de Terrassa.

Com puc ajudar-te? perquè vull ajudar-te, i aquí estic per fer-ho. Solament has de posar-te en contacte amb mi.

Agraïda pel teu temps! Gràcies!