El Raconet de les Emocions

La intel.ligència emocional, l'autèntica clau per ser feliç

RITUAL DE NAIXEMENT

Beneïm l'arribada d'un nou ésser

Et proposem aquest íntim ritual per donar la benvinguda al teu nadó d'una manera amorosa, respectuosa i diferent, celebrarem el miracle de la vida, beneïm aquest nou i meravellós ésser.

Celebrem i beneïm l'arribada al món del nadó amb un ritual de benvinguda i reconeixement. En aquesta celebració íntima i especial s'invoquen els elements de la natura per beneir el nadó. El ritual pot ser celebrat quan els pares no volen un bateig religiós, però sí volen celebrar el naixement d'un fill o com una cerimònia de benvinguda anterior o posterior al bateig tradicional.

En aquesta cerimònia et proposem que participin els teus éssers més estimats que desitgin donar les benediccions al teu fill/a.

Hi pot haver música, balls, la creació d'un bonic altar on els convidats també poden aportar la seva creativitat.

Cal tenir en compte que és una cerimònia d'amor al nostre fill/a i no és una iniciació del nen a cap religió practicada pels pares com ho seria un baptisme, aquesta cerimònia és per donar-li la benvinguda al nen/a al món.

Aquesta cerimònia serà una bella manera que sempre recordarà de com va ser donar la benvinguda formalment al nen/a i proclamar el seu lloc al món.

Nosaltres t'ajudem a crear aquesta trobada, adaptant-nos a les teves necessitats i el teu context familiar.

Si vols una cerimònia personalitzada per al teu nadó, posa't en contacte amb nosaltres!

Altres serveis Extres:

- Servei de fotògraf: Guarda un record que us serveixin per reviure cada moment

- Sessió de bellesa i maquillatge per estar guapíssimes per a l'esdeveniment.

- Per als amants de la natura està l'opció de realitzar l'esdeveniment a la preciosa Finca "Ca la Margarita" situada a Sant Vicenç de Castellet 

Demana pressupost sense compromís!