El Raconet de les Emocions

L'intel.ligència emocional, l'autèntica clau per ser feliç

Taller introductori a la respiració ovàrica i sexualitat femenina


En aquest taller introductori a la respiració ovàrica i sexualitat femenina, aprendrem a connectar i moure la pelvis, acompanyat amb la nostra respiració. Mobilitzar la pelvis, activa la nostra energia femenina que tant beneficios es pel nostre benestar físic, psíquic, emocional i energètic.


Farem diferents dinàmiques per tenir consciència d allò que no sabíem O teníem oblida't del nostre cos. Ús explicaré d' una manera simple i fàcil de com practicar a casa la respiració ovàrica.


Per mi va ser un gran descobriment connectar amb el meu úter, el sòl pèlvic i la seva energia. L energia femenina, es entrar en contacte en una part més dolça, amorosa, vulnerable, sensible i a la vegada sanadora de nosaltres mateixes.

L' úter, és una caixa d informacio on amb el temps, anys s'ha anat carregant d emocions i memòries, per això és important tenir present el nostre uter i mobilitzar la seva energia. És el principi d un camí, d un canvi, d un descobriment.


- Explicació del que és la respiració ovàrica i els seus beneficis.

- Exercicis i dinàmiques per connectar amb el nostre cos.

- Roda de preguntes, dubtes i compartir l' experiència.


Recomanable pel dolor de lumbars. desordres de la menstruacio, càrregues emocionals.


No cal tenir experiència.


Dia: 17 d Abril

Lloc: El raconet de les emocions

Telf: 616719801 / 931374912

[email protected]

www.elraconetdelesemocions.com

Imparteix: Elena Crusellas: Terapeuta holistica, canalitzadora, acompanyant psico-emocional a la dona, massatgista d' úter.

Horari: 17 a les 19:30

Aportació econòmica: 25€

0